Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Vyždímanej jak citrón, tak podřadíme ať to HDP udržíme

Michal Zhor 0

Dnes jsem několikrát prolétl hustým deštěm a ocenil tak plechovou boudu co mne vezla k cílům. Uzřel jsem pěkné akvárko, tedy abych byl výrazově precizní: hlavně pestrý obsah akvária (ryby různých barev, motivů „pleti“, tvarů). Hodně překvápko – bylo to v hospodě, kde bych to moc nečekal (restaurant Přístav – město: Polička).

Po cestě přes město jsem potkal umění a po cestě po vsi za Poličkou jsem potkal cukrárnu s paní majitelkou co má 5 dětí (dnes už i vnuky). Měli s manželem 4kluky a chtěli holčičku, tak si nechali vypracovat nějaké „obskurní“ posouzení s radami. Než jim došly poštou rady (ano, tenkrát to lítalo poštou) a hlavně sdělení, že holčičku mohou zkomponovat pouze 5 dní v roce, tak ji stihli s manželem stvořit. Já to říkám furt, je to pomalý i když je to elektronický …. ta pošta.

A k večeru jsem povečeřel (vím – většinou se večeří večer – pasuje to) s kamarádem Mykhaylom po náhodném setkání u chrámu nákupů. Copak bylo k večeři: tarhoňa ! (kdo neví, ten neví – kdo si to nenajde, ten si tarhoňu nezaslouží).

A nyní se zakousnu do práce – jak červotoč. NAZDAR a gutnajt lidi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *