Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Soutěžní otázka – hodnotné ceny

Michal Zhor 1

Původně jsem Vám chtěl dát soutěžní otázku, rozhodit mezi hádače hodnotné ceny. Ale nakonec jsem si uvědomil, že soutěžní otázka je velmi jednoduchá, moji milý čtenáři jsou výběrem z bobulí a nebudu je urážet lacinými marketingovými tahy.

Tudíž žádná otázka, žádné ceny, jen prostý text, věta oznamovací a nazdar.

Na dnešní Den jsme se všichni těšili. Kupříkladu já …… já už 6 dní nespím a jsem v tranzu. Je to tady !!!

19. listopad !!! Víme ?

Ne ! Nemyslím Mezinárodní den mužů. Ten neslavíme. V době kdy máme každý 12-35 pohlaví, nač slavit den muže.

Ano. Víme. Dnes je den komůrek, které navštěvujeme převážně sami. Je DEN:

SVĚTOVÝ DEN TOALET ……. tramtadadaaaaaaaaaaaa

Proto dnes výjimečně nezakončím slůvkem „NAZDAR“, dnes:

NASRAT !

  1. Soňa Soňa

    Zvířátka se rozhodnou, že si postaví kadibudku. Za týden jde okolo lev a kouká, ve dveřích je díra. Svolá všechny zvířátka a ptá se, co to má znamenat. Přihlásí se zajíček: „Já bych o tom něco věděl. Jdu tak kolem a v kadibudce medvěd, ten najednou vystrčil pracku, chytil mě, vytřel si se mnou prdel a vyhodil mě skrz dveře ven.“ Všichni usoudí, že medvěd je moc velký, tak se s ním přeci nebudou hádat a raději dveře opraví.
    Po čase jde opěk kolem lev a kouká, ve dveřích je ještě větší díra než prvně. Tak zase svolá všechna zvířátka a ptá se, co to má znamenat. Přihlásí se liška: „Já bych o tom něco věděla. Jdu tak kolem a v kadibudce medvěd, ten najednou vystrčil pracku, chytil mě, vytřel si se mnou prdel a vyhodil mě skrz dveře ven.“ Opět všichni usoudí, že medvěd je moc velký, tak se s ním přeci nebudou hádat a raději znovu dveře opraví.
    Po nějaké době jde opět okolo lev. Kadibudka je úplně zničená, roztřískaná… Svolá zvířátka a ptá se, co má tohle znamenat. Přihlásí se ježek: „Já bych o tom něco věděl….“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *