Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

České kopce – takové brdky pro radost

Michal Zhor 0

O Vánocích jsem se zamyslel nad svými výlety za EU vrcholy. Moc pěkné okamžiky jsem zažil (rozpitvám to jako žabu možná příště) a přál bych to všem.

Mám problém. Osobní. Když jsem běhal, tak jsem musel mít cíl a nedokázal bych běhat nějaký okruh dokola jak křeček v kleci. Když byl cíl hezký, tak nebyl problém ho navštívit x krát. Stejné to mám s výlety, stále hledám „co je kde“ k vidění (pomníček pilota, velká mraveniště, vodopád, keška, pivovar, výhled, …) a i tak vždy narazím na něco hezkého a neplánovaného.

O svátcích mne ve dnech smutna napadlo prohlédnout si vrcholy ČR. No a proč je nenavštívit ? Od slov k činům je to někdy hodně daleko. Vystřelil jsem si tedy na mém webotextování část CZ KOPCE – zde jsem nacpal kopce dle nějakého geomorfologického členění. Kolik jich je ? To vím naprosto přesně, na tři desetinné. Dost. Pod čáru jsem vypsal geomorfcelky s horou nad 1000 m.n.m. Ještě si přihodím 20 nejvyšších hor ČR a protože je většina v Krkonoších, tak si je zkusím dát jednoho dne čundrem v kuse (aspoň ty z Kerkonoš -na to ruku, Krakonoš).

Když už jsem udělal sumář kopcu České republiky, tak jsem objednal i další hogofogoóbrmapu do kanclu a zkusím si tam všechny vrcholy předem zapíchnout. Asi bych měl zapíchávat postupně dle hor zdolaných, ale já si to holt zapíchám dopředu a kdoví co zdolám. Nějak bude.

Když už bylo hotovo oddělení CZ KOPCE hotovo, tak jsem k tomu přihodil BLOG CZ KOPCE a tam budu plnit pouze zápisy související se zdoláním těchto kopců. Možná to někoho inspiruje a udělá si výlet v mých stopách, možná některý z kopců zdoláme ve skupině. Dobře bude.

Tak užívejte. Já si to užiji na 108,23 %.

Polezme

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *