Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Komu se nelenilo, tomu se zelenilo a jaký si to nasypeš, takový ti to sezobou

Michal Zhor 0

Včera byl Zelený čtvrtek a od kamaráda Michala (celkem pěkný jméno) jsem dostal zelené pivo. Je to PH 13 Sv. Patrick (prostě irská zeleň, 13ka pívo) a přítomný čas bude platit ještě tak 15 minut, bo jsem dvě piva dostal v jeho dílně, dvě butelky na cestu a protože jsem málopič, tak ještě půlku butele si naleju do hlavy nýčko. Čím to výrobce zelení nestuduji a snad to zelené vyfiltruji přes mé ledvinové filtry.

Reklama: https://www.hauskrecht.cz/pivo/ph-13-sv-patrick

Vzpomněl jsem si na Irsko a jsem rád, že hezké věci umím neodložit a zažil jsem si tam krásné chvíle se super lidmi, proběhl se po kopcích Irska/Severního Irska.

Dnes máme předčasnou sobotu, Velký pátek, den utrpení a smrti Ježíše Krista na kříži. Klobouk dolů před vírou, ale bohužel znám mnoho „silně věřících“, kteří jsou čerty první kategorie a ti to tomuto gangu fest kazí. Takže já si ponechám respekt/pochopení/obdiv směrem k víře a budu rád, když pochopím trošku i třeba kanibala (ten má lidi rád minimálně jedním způsobem). Lidi – věřte, hlouběji to kutat nebudu.

Když už jsem musel nakoupit hrábě, kulový ventil, mulčovací kůru, 4 páry rukavic a další kdeco, tak jsem si řekl, že kouknu zda ve Žďáru nad Sázavou není nějaký malý pivovar. Je tam ! Dokonce má zajímavá piva (rád experimentuji – asi proto, abych si pak vážil normálního piva pro prostý lid). Tož jsem tam zajel. Nyní by mohla následovat reklama. Kulový ! Dle stránek i facebooku (ten bohužel nemám a tak jen v náhledu, více mi nedovolí bez registrace) jsem zjistil, že prodávají přes okénko. Prd ! Pivovar existuje, okénko existuje, zachránit malé pivovary chce mnoho pivapičů a oni mají zamachlováno (nebyl jsem jediný, kdo si došel nakoupit pivo a nic – viz. nápis na jejich nástěnce). Takže mají otevřeno (možná až od 14 do 18 , ale na všech jiných adresách od 9:00 do 22:00 ….. vychladl jsem, dám jim šanci 2).

Antireklama (zatím): https://www.revolta.beer/homepage

Našel jsem i létající pivovar Mazaný Lišák, ale ten budu muset vyzkoušet asi nákupem / návštěvou některého podniku kam dodávají http://mazanylisak.cz/piva

Do volátka si nedám sám. Já i ptáčkům dám. Koupil jsem jim exotickou směs a speciálku pro hogofogoptactvo (foto). Asi mi to sezobne zase špaček, ale víru neztrácím. Dnes si namomtuji disky a budu krmítko sledovati ještě víc.

Neztrácím však svoji víru a nafoukl jsem moji stíhací mašinu Sobi20 a pojedu do Balónového pivovaru. Uvidíme, článek večer doplníme, jdu krotit hadici a instalovat kulovej ventil.

Balonhotel Radešín klapl. Pět piv koupeno neb akce 4+1 ….. to se nedá odolat.

Reklama: https://www.balonovyhotel.cz/pivovar/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *