Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Budka dočasně okupovaná

Michal Zhor 0

Tento rok jsem udělal chybu a za chyby se platí. Když se mi začali do budky opět cpát špačci, tak jsem zmenšil otvor a výsledek se dostavil, špaček se již nedostavil. V budce jsem ponechal rozpracované špaččí hnízdo a to byl asi kardinální přešlap. Jsa amatér, myslel jsem si, že nový ptačí pár uvítá rozpracované hnízdečko lásky. Chyba lávky, pták není člověk a tak jsem projel jednu hnízdící sezónu.

Jednoho dne jsem pochopil, že budka je okupována. Okupantem se stal blanokřídlý tvor z čeledi sršňovitých …. vosa obecná. V neděli se nedělá, ale kdy jindy než hned vyřešit zapeklitou situaci a vytýčit mantinely. Vzal jsem si žebřík, špachtli a šel do boje. Otevřel jsem budku, odřízl špachtlí hnízdo a stolně-tenisovými údery jsem si zapinkal s bodavými tvory.

Představte si, že nyní ležím v nemocnici a mám 84 žihadel. Pokud mi někdo chcete poslat nějaký dárek, aby mi bylo lépe, tak předem díky. Těm co nemají představivost zůstane skutečný konec příběhu. Vyčistil jsem budku, očistil špachtli, vypucoval čočku kamery a sklidil žebřík. Občas je reálný život relativně nuda, za což díky.

Všude jsou vosy !

Ale krmítko krmí

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *