Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

6 kousků z výzvy vrcholovka.cz v lajně

Michal Zhor 0

Na webu vrcholovka.cz jsem přijal před časem výzvu na zdolání výběru Nejkopců Jižní Moravy. Poslední dobou jsem Jižní Moravu flákal, nyní nadešel čas dát si zase kopec. Když kopec, proč ne dva? Když dva, proč ne šest? Šest kopců? Není to příliš? Není a šlapej neboli kdo moc dumá, hovno udělá a život není o nesplněných snech. Nazdar – jdu !

6 vrcholů, 30km (teoreticky)

Dnes bude až na jednu výjimku komentář obrázkový. Když jsem vcházel do Vranova, tak jsem si myslel, že nafotím místní pamětihodnosti a půjdu dál. A zase mne něco překvapilo. Narazil jsem na mapě na „samovýčep pro dobré lidi“ s google hodnocením 5,0. No jo, ale to nebylo vše. Když jsem ho navštívil, tak jsem si málem sedl na prdel (bylo mokro, tak jen obrazně). Na samovýčepu 2 lokální piva, svařák, limča ….. káva, čaj a plno dalších věcí v lednici. Platba převodem, QR kódem, hotovostí (s tím, že si sami spočítáte kolik si „vrátíte“). Než jsem si natočil jedno pivo na snídani a druhé pivo na cestu do lahve, tak přijela paní z vedlejšího krámku a já si tak mohl ke snídani nakoupit tlačenku. Na cestu jsem přikoupil klobásy a už po testu prvního vzorku musím konstatovat – dělají to jinak, dělají to dobře. Mám důvod k radosti …… že existují. Reklama: https://www.divokefarmy.cz/prodejna/

Start za tmy – zastávka U jezírka

1.vrchol – Nad Vojankou (449 m. n. m.)

2.vrchol – Kněží hora (475 m. n. m.)

3. vrchol – Zavíravá (525 m. n. m.)

4. vrchol – Na Skalkách (571 m. n. m.)

5. vrchol – Bukovec (596 m. n. m.)

6. vrchol – Dránský žlíbek (512 m. n. m.)

Konec – kašna Závist (nakonec to nebyla konečná)

Zde jsem chtěl skončit, ale nakonec jsem došel až do další vesnice (Milonice), jel busem, došel k babičce pěšky a tam zjistil, že není doma (holt vybitý mobil = nelze volat). Tak jsem si dal další kilometry. Au !

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *