Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Wifi teploměry od Zdeňka Macury

Michal Zhor 4

Betonovat podlahu v zimě není zrovna dobrý nápad, ale když musíš, tak musíš. Především musíš udržet teplotu v prvních minimálně 24hodinách nad 5°C. Takže vyhřát, zabetonovat a pak se modlit a nebo přitopit. Pro daný účel by se hodilo znát teplotu on-line, na dálku. Porozhlédl jsem se na internetu po wifi teplotních čidlech a s ohledem na jejich cenu či nutnost dokupovat drahý software jsem akci „dálkový teploměr“ ukončoval. V posledních sekundách hledání jsem nalezl stránku www.brrr.cz a čučel jsem. Nedůvěra se mísila s radostí. Za zlomek ceny konkurenčních čidel zde měli v nabídce čidla pro měření teploty, vlhkosti, napětí, hloubky ….. a to ve variantách do zásuvky či na baterii, s displejem i bez. Objednal jsem si několik čidel pro mé pracovně-zábavné účely, odklepl objednávku …….. a na objednávce si přečetl jméno dodavatele ……. mgr. Zdeněk Macura. Safra, toto jméno jsem už někde slyšel (ale kde to bylo, kde to jen bylo?). Zadal jsem do vyhledávače a ….. no sakra. Přečetl jsem si pár článků bulvárního tisku a znejistěl.

Čidla jsem od pana Macury převzal v jeho pididílně osobně a ještě ten den vyzkoušel. Ono to funguje. Teplotu (a v mém případě i vlhkost) si dokáži měřit/archivovat na chajdě a tak se nemusím bát, že mi něco vymrzne, trubky s vodou popraskají a pokud budu chtít, tak si mohu pořídit od něj i wifi-termostat.

Záměrně sem nedávám články o panu Macurovi z internetu, nechci podporovat novinářské hyeny. Za sebe mohu konstatovat, že výrobky fungují.

Okopíruji z jeho webu i postoj k reklamaci či vrácení výrobku „Reklamace / Vrácení – Naprostá většina mých zákazníků je spojena se zakoupeným výrobkem, který pracuje podle představ. Nicméně někdy se stane, že výrobek nesplňuje plně představy, nebo se jej nedaří zprovoznit nebo jeví známky poruchy. Jsem připraven zaslat buďto peníze zpět bez zbytečné prodlevy nebo zaslat výrobek jiný, popřípadě opravit. Není v mém zájmu, aby kdokoliv utrácel peníze za něco, co pak neslouží“.

Pan Macura je svéráz, podporuje ziskem ze svých výrobků týrané ženy. Na destičce tištěného spoje jeho výrobku najdete nápis „Stop domácímu násilí“, „Ke službě lidem a slávě Boží“ a „Ježíš je Pán“. Toto na výrobku nadnárodní společnosti nenaleznete.

Shrnutí:

  • jsem rád, že mám funkční a uživatelsky jednoduchá wifi čidla
  • co člověk to originál. To platí nejen směrem k panu Macurovi, ale i k novinářům, kteří umí dohnat realitu kam chtějí, člověka možná i dál než chtějí
  • věřte sobě a až pak informacím z internetu. Osobní zkušenost nadevše.
  • škoda, že produkt není lépe propagován
  1. Jirka Jirka

    … a na objednávce si přečetl jméno dodavatele … zadal jsem do vyhledávače a …
    Tak můj postup a pocity byly nachlup stejné 👍🏻
    Nyní mám v provozu tři zařízení
    – teploměr + vlhkost do USB
    – teploměr + teploměr + vlhkost do USB
    – 3 x teploměr do USB
    a vše frčí bezvadně včetně odesílání na Tmep. Těch možností kombinací snímačů, zdrojů nabíjení a výsledná cena … super.

    Chystám objednávku na další krabičky – snímání hladiny a CO2, těším se.

    • Michal Zhor Michal Zhor

      Taky musím rozšířit snímané pozice a volba je jasná!

  2. Potencionální zákazník pana Macury Potencionální zákazník pana Macury

    Děkuji za zvěřejnění užitečné informace. Obával jsem se aby výrobky nebyly …. no ja kt oříc … „zváštní“ stejně jako jejich výrobce.

    • Michal Zhor Michal Zhor

      Není zač. Dobré je třeba pochválit !

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *