Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

POCHVALA 003 – boty Inov-8

Michal Zhor 0

Dobré třeba pochválit.

Jako mnohé v mém životě, tak i pořízení profi sportovních bot se událo „jen tak, nahodile“ a měl jsem opět z pekla nebezské stěstí. Přibrzdil jsem u prodejny SANASport a zakoupol ultralehké trailové boty Inov-8 Terraclaw 250. Značení 250 dává znát, že bota váží pouhých 250 gramů (ve velikosti UK8, takže moje lehce nad 250g). Boty mi učarovaly a tak jsem je nosil nejen na sportovní posuny po zemi, ale i na odpočinkové akce a výlety. Pět let zpátky jsem je vzal na pracovní a poznávací výlet do Číny s tím, že je tam dorazím. Další pohřeb obuvi měl proběhnout pod Kilimandžárem, v Chorvatsku, Egyptě, Izraeli, Palestině. Nic. Následovala tedy rovníková Afrika, kde jsem tušil, že by mohl přijít konec a odlehčím o 500g zavazadlu. Neodlehčil.

Měl bych je vyhodit, nechť se kola spotřeby točí dál a rychleji. Snad v nich neskončím ztuhle …. v truhle.

V průběhu 7 let jsem si pořídil i jiné Inov-8.

Model Inov-8 Trail Talon 290 mi dělal stejnou radost, ale síťovina přední části boty v místě ohybu nevydržela a vylezl mi malíček levý a poté i pravý. Funkční vlastnosti super, odolnost „velký špatný na škále stupnice Jolanda“.

Model Inov-8 Race Ultra 270 mi nesedí tak úžasně, ale stále ve srovnání s jinými „šuflaty – alias po brněnsku botami“ je to radost pro nohu. Výdrž zatím srovnatelná s prvním modelem.

Tak ať Vám to běhá, šlape a drží. S tanky od INOV-8 ! Utíkej a utíkej.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *